ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA

Sveta Nedelja

 
Draga braćo i sestre, dragi župljani!
 
U nedjelju ćemo početi s redovitim misama u 8 sati u župnoj crkvi, u 9:30 Strmcu, u 11 sati misa na otvorenom kod kapele sv. Roka (u slučaju kišovitog vremena u župnoj crkvi).
 
Toga je dana Dan molitve za duhovna zvanja.
 
Još uvijek na zajedička okupljanja ne preporuča se dolazak onih koji su stariji i posebno bolesni, koji kašlju ili pate od srčanih i plućnih poteškoća. Neka najprije počnu dolaziti mlađi i zdraviji!
 
U crkvi se rasporedite tako da bude potreban razmak među osobama od 2 metra. Na ulazu u crkvu ćete dobiti upute gdje ćete sjesti. Svi ostali trebaju ostati pred ulaznim vratima.
 
Sveti otac papa nas ovim riječima poziva na molitvu: Predragi, posebno na ovaj dan želim da Crkva nastavi promicati zvanja pomažući svakom pojedinom vjerniku da uzmogne u vlastitome srcu sa zahvalnošću otkriti poziv koji mu Bog upućuje, smoći hrabrosti reći “da” Bogu, nadvladati sav napor vjerom u Krista i, na kraju, svoj život učiniti pjesmom hvale za Boga, za braću i sestre i za čitav svijet. Neka nas na putu donošenja životnih odluka prati i zagovara Djevica Marija.
 
U tijeku su radovi uređenja pješačkih i parkovnih površina oko crkve i župne kuće koji su započeli 30. ožujka. Molimo za blagoslovljen nastavak radova kojima će biti ljepši centar našeg mjesta i Župe. 
 
Kapela sv. Roka je otvorena svaki dan za osobnu molitvu. 
 
Radujem se našemu ponovnom susretu,
 
Župnik vlč. Marijan Kušenić

Župni ured

Adresa: Svetonedeljska 18, 10431 Sveta Nedelja
Telefon: 01 / 33 70 755
e-mail: zupa.svnedelja@gmail.com
web: www.zupa-presvetotrojstvo.hr
 
IBAN: HR4524030091120001699 (Samoborska banka)
 
VRIJEME ZA IZDAVANJE DOKUMENATA I DOGOVOR:
UTORAK 17 - 18
SRIJEDA 9 - 10
ČETVRTAK 17 - 18
PETAK 17 - 18
 
DUHOVNI RAZGOVOR I SASTANCI SA ŽUPNIKOM PO DOGOVORU

PONEDJELJKOM, SUBOTOM I BLAGDANOM URED NE RADI
 poboznost
 
 
 pijanist