ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA

Sveta Nedelja

 
mise 31082020-NOVI RASPORED NEDJELJNIH SV. MISA zbog zaraze i novo-normalno, kako bi što više vjernika moglo na otvorenom slaviti sv. misu:
7:30 sati - STRMEC
9 sati – NA OTVORENOM UZ KAPELU SV. ROKA
11 sati - NA OTVORENOM UZ KAPELU SV. ROKA
 
U ovom tjednu:
U ponedjeljak, utorak i subotu sv. misa u župoj crkvi.
U srijedu sv. misa u 8 sati u Strmcu, u petak večernja sv. misa.
U četvrtak nema misne nakane.
 
Sv. mise nedjeljom: u 9 i 11 sati na otvorenom uz kapelu sv. Roka; u 7:30 sati u Strmcu.
 
-PRVI PETAK U MJESECU: Sakrament pomirenja pola sata prije svetih misa (u 17 sati u župnoj crkvi; u 18:10 sati u Strmcu).
 
-KATEHETSKI SUSRET S OVOGODIŠNJIM KRIZMANICIMA: u nedjelju, 6. rujna u 10:15 sati kod kapele sv. Roka, u 11 sati sv. misa (ili sv. misa u 9 sati).
 
-PRVI SUSRET NEPOSREDNE PRIPRAVE ZA ZARUČNIKE – MOLITVENI SUSRET: u utorak u 18:30 sati sv. misa i susret. Susret je namijenjen zaručnicima koji naredna tri mjeseca žele sklopti sakrament ženidbe.
 
-SVETA MISA KOD POKLONIKA NA SVETONEDELJSKOM BREGU: u nedjelju, 6. rujna u 17 sati. U 16:15 sati je u dvorani pastoralnog centra okupljanje vjernika koji žele hodom / pješice ići do poklonika.
 
-PRIJAVA ZA DJEČJI ZBOR „SVETONEDELJSKI ANĐELI“: pozivamo djecu i vjeroučenike koji se žele uključiti u dječji zbor da se prijave.
-Mali koncil Mak: pretplata za šk.god. 110,00 kuna. Dragi roditelji, uza sve svoje životne brige i probleme, ne zaboravite vašu najvažniju i najuzvišeniju zadaću: odgajati svoju djecu u humanosti i kršćanskom duhu. Mak preporučamo svim ovogodišnjim prvopričesnicima.
 
-SUSRET KANDIDATA ZA SVETU POTVRDU (7. i 8. razredi) i PRVU SVETU PRIČEST (2. i 3. razredi): u nedjelju, 6. rujna - sveta misa i susret nakon sv. misa. Vjeroučenici će se nakon sv. misa upisati za sudjelovanje.
 
-PRIJAVA ŽUPLJANA KOJI SE ŽELE UKLJUČITI MEĐU ANIMATORE ŽUPNE KATEHEZE: neka se prijave u župni ured.
 
-PRIJAVA ZA MINISTRANTSKU ZAJEDNICU: pozivamo djecu i mlade koji se žele uključiti u ministrantsku zajednicu da se prijave.
 
-Započinjemo s PRETKATEKUMENATOM: prijava odraslih koji sljedeće godine žele primiti sakramente kršćanske inicijacije (krštenje, potvrda i euharistija). Prijave u župnom uredu. Katehetski susreti počinju od početka listopada.
 
-Počinju probe zborova u župi:
ŽUPNI ZBOR (Veliki zbor): probe će biti svakog četvrtka u 20 sati u katehetskoj dvorani.
DJEČJI ZBOR „SVETONEDELJSKI ANĐELI“ I MLADI: nastavljamo s okupljanjem djece i probama. Probe će biti svake subote u 15:30 sati u katehetskoj dvorani.
Ukoliko imate sluha i volite duhovnu glazbu pridružite nam se! Rado primamo nove članove!
Vjeroučenici koji su članovi zbora ili ministrantske zajednice imaju svoju skupinu te ne trebaju polaziti katehetsku skupinu s ostalim vjeroučenicima njihovog razreda (ovo vrijedi za 1., 2., 4., 5., 6 i 7. razrede). 
 
RADOVI U ŽUPI
-Prošlog tjedna je završeno bojanje zidova u podrumu župne kuće. Zahvaljujem župljanima Goranu Zečeviću, Draženu Bijeliću i Daliboru Bošnjaku.
-Također je završeno brušenje i lakiranje parketa u dvorani prizemlja župne kuće. Zahvaljujem Ivici i Matiji Kušer.
-Radovi oko drenaže crkve…  
-KROV NAD VANJSKIM OLTAROM KOD KAPELE SV. ROKA: svete mise na otvorenom uz kapelu sv. Roka održavat će se čitavu jesen i tijekom ljetnih nedjelja narednih godina. Da bi se sv. mise i druga liturgijska slavlja mogla održavati, potrebno je napraviti krov nad vanjskim oltarom. Pozivamo da se jave oni župljani koji su spremni pomoći u izradi krova.
 
-Vjerski tisak: GK… – čitajte katolički tisak!
 
NAJAVLJUJEMO
 
-HODOČAŠĆE MLADIH ZAGREBAČKE NADBISKUPIJE U MARIJU BISTRICUTradicionalno, 289. po redu, zavjetno hodočašće vjernika grada Zagreba Majci Božjoj Bistričkoj, koje je ujedno i hodočašće mladih, ove će se godine održati od subote 12. do nedjelje 13. rujna pod geslom „O, pomozi palom svijetu koji želi ozdravljenje.“
 

 

Župni ured

Adresa: Svetonedeljska 18, 10431 Sveta Nedelja
Telefon: 01 / 33 70 755
e-mail: zupa.svnedelja@gmail.com
web: www.zupa-presvetotrojstvo.hr
 
IBAN: HR4524030091120001699 (Samoborska banka)
 
VRIJEME ZA IZDAVANJE DOKUMENATA I DOGOVOR:
UTORAK 17 - 18
SRIJEDA 9 - 10
ČETVRTAK 17 - 18
PETAK 17 - 18
 
DUHOVNI RAZGOVOR I SASTANCI SA ŽUPNIKOM PO DOGOVORU

PONEDJELJKOM, SUBOTOM I BLAGDANOM URED NE RADI
 poboznost
 
 
 pijanist