ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA

Sveta Nedelja

 
majcin dan 2017aU župi Presvetog Trojstva u Svetoj Nedelji petu godinu se slavi Majčin dan. Misno slavlje je predslavio župnik mr. Marijan Kušenić. U slavlju su sudjelovali ovogodišnji prvopričesnici i krizmanici, kojima je ovo bio treći pripremni liturgijski susret uoči primanja sakramenata. Petero djece je primilo sakrament krštenja, a supružnici Božidar i Đurđa Belužić su proslavili pedesetu obljetnicu kršćanskog braka.

Župnik Kušenić je istaknuo kako je Majčin dan prigoda zahvaliti majkama za njihovu neprocjenjivu ulogu u životu svakoga čovjeka te da je majka najveći dar i najveće blago. Pozvao je nazočne vjernike da poštuju i vole svoje majke, da im zahvaljuju, jer Bogu i majci čovjek se nikada ne može dovoljno zahvaliti.

majcin dan 2017cDječji zbor „Svetonedeljski anđeli“ otpjevao je pjesme majkama: Zagrljaj svijeta i Mama hvala, a voditelj pjesničkih tribina u našoj Župi prof. Mladenko Spahija pročitao je stihove: A.G. Matoša "Gospa Marija", V. Nazora "Galijotova pesan" i D. Tadijanovića "Dugo u noć, u bijelu zimsku noć".

Župni ured

Adresa: Svetonedeljska 18, 10431 Sveta Nedelja
Telefon: 01 / 33 70 755
e-mail: zupa.svnedelja@gmail.com
 
web:
 
IBAN: HR4524030091120001699 (Samoborska banka)
 
VRIJEME ZA IZDAVANJE DOKUMENATA I DOGOVOR:
UTORAK 17 - 18
SRIJEDA 9 - 10
ČETVRTAK 17 - 18
PETAK 17 - 18
 
DUHOVNI RAZGOVOR I SASTANCI SA ŽUPNIKOM PO DOGOVORU.

PONEDJELJKOM, SUBOTOM I BLAGDANOM URED NE RADI.
 
 poboznost
 
 
 pijanist